Lähde:Youtube


Valokuvaaja teki muodonmuutoksen kodittomalle pariskunnalle – uskomaton muodonmuutos!

Maailmassa on paljon hyväsydämisiä ihmisiä, jotka auttavat mielellään toisia ihmisiä. Olemme nähneet jo muutamia hyväsydämisiä olentoja, jotka ovat tehneet muodonmuutoksia kodittomien ihmisten ulkonäköön. Tällä kertaa tapaamme valokuvaajan, joka muutti kodittoman pariskunnan elämän.

Muchiri Frames on valokuvaaja Nairobista, Keniasta. Hän tapasi hiljattain kadulla kodittoman miehen nimeltään Sammy. Sammyn alkaessa puhua omasta tyttöystävästään, joka myös asuu kaduilla, valokuvaaja näki, kuinka hänen silmänsä alkoivat säkenöidä. Valokuvaaja siis päätti tehdä jotain, jonka pariskunta muistaisi koko ikänsä.

Hän aloitti ikuistamalla rakkauden puhtaimmassa muodossaan. Sammyn ja hänen tyttöystävänsä rakkaus on vahvaa, ja sen voi nähdä heidän valokuvistaan. Sitten valokuvaaja maksoi pariskunnalle muodonmuutoksen. Muodonmuutos oli uskomaton, ja sai heidät näyttämään suorastaan ammattimalleilta.

- ILMOITUS -


Videolla näemme koko matkan paljaista, pelkistetyistä valokuvista muodonmuutoksen läpi ja viimeisiin valokuviin. Videon lopulla pariskunta näyttää suorastaan Calvin Kleinin kuvastoon kuuluvilta malleilta päivätyössään. Pariskunta muistaa tämän uskomattoman kokemuksen takuulla koko ikänsä.

Katso upea video alta ja jaa kavereillesi!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun