Lähde:Youtube


Varisko puhuu? Kysyy ohikulkijoiden vointia kadulla!

Monilla on kotonaan lemmikkilintuja, kuten papukaijoja ja undulaatteja. Jotkut linnut oppivat jopa puhumaan helposti. Useat papukaijarodut oppivat jopa sanomaan lauseita ja pitämään yllä melkoista keskustelua. Ne osaavat myös olla hyvin äänekkäitä ja ilmaista mielipiteensä tarpeen tullen.

Harvemmin varikset kuitenkaan yllättävät ihmisiä puhumalla. Varikset raakkuvat melkoisen ärsyttävälläkin tavalla ja Suomessa variksia nähdään joka paikassa enemmän tai vähemmän. Hyvin harvoin kuitenkaan nähdään variksia, jotka osaavat tällaisia temppuja.

Tällä alla olevalla videolla näemme variksen, joka istuu kadun vieressä olevalla aidalla ja kysyy ihmisiltä, kuinka he voivat. Varis kuulostaa siltä, kuin se itsekin sanoisi ”I’m alright.” Eräs ohikulkija jäi kuvaamaan tätä kummallista lintua, ja sen puhetaidot on nähtykin jo lähes puoli miljoonaa kertaa!

- ILMOITUS -


Varis kysyy ohikulkijoiden vointia moneen kertaan ja näyttää hyvin tyytyväiseltä itseensä puhellessaan ihmisille. Ihmettelemmekin, että mistä ihmeestä varis on tällaisen kummallisen, mutta upean, taidon oppinut.

Katso upea video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun