Lähde:Youtube


Varoitus! Nyt on ällöä! Kakkajuoksija piinaa Australiaa!

Jokin aika sitten Australiaa piinasi kakkajuoksija Brisbanessa. Tämä trendi ei kuitenkaan jäänyt tähän, vaan ilmeisesti Australiassa piisaa kakkajuoksijoita enemmänkin, sillä tällä kertaa näemme uuden samankaltaisen tapauksen, joka saa meidät hapuilemaan sankoa, tai ainakin kakomaan ääneen.

Australian Sydneyn yritysten omistajia on piinannut salakavala kakkaaja. Erään 61-vuotiaan viiniliikkeen ulkopuolelle asetettu CCTV kamera tallensi ällöttävän yllätyksen, kun blondi ja hoikka juoksija ilmestyy kameraan, nappaa housut kinttuihinsa ja ulostaa keskelle takapihaa.

Tämä on jo toinen kerta, kun sama nainen on jättänyt yllärin saman liikkeen ulkopuolelle. Lisäksi toisetkin yrittäjät ovat sanoneet ympäri Sydneytä kohdanneensa samanlaisen tilanteen. Emme oikein tiedä, että mitä kakkajuoksija yrittää tällä saavuttaa, mutta nyt viiniliikkeen omistaja veroaa naiseen ja pyytää häntä lopettamaan ällöttävät tapansa.

- ILMOITUS -


Varoitus ja huomio!! Jos et kestä ulostuksen näkyä, älä katso videoa alta. Sensurointia ei nimittäin ole käytetty turhan paljon.

Mutta jos olet uskalias, katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun