Lähde:Youtube

Vartalomaalilla saa aikaan ihmeitä! Naiset salilla ilman vaatteita!

Vartalomaalilla saa todellakin aikaan ihmeitä. Olemme nähneet jo muutamaan otteeseen videoita ja kuvia ihmisistä, jotka kävelevät ihmisten ilmoilla peitettynä vain vartalomaalilla. Näimme viimeksi videon naisesta, joka kävi joogatunnilla vain vartalomaalin peittämänä.

Tällä kertaa näemme videon kahdesta neitokaisesta, joille maalataan päälle salivaatteet. Näyttää aivan siltä, kuin naisilla olisi päällään legginsit ja urheilirintaliivit. He saivat esittelykierrokset Planet Fitness -salilla, jonka jälkeen he urheilivat salilla – alasti. Kukaan ei huomannut mitään eroa, ennen kuin heiltä kysyttiin asiasta. Naiset saivat urheilla rauhassa ilman mitään häiriköintiä.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tämän jälkeen Jenille maalattiin päälle musta paita ja farkut. Sitten Jen lähti paikalliselle ostarille käymään ja kokeilemaan, saako hän katseita ihmisiltä. Jen käveli sisään kauppoihin päällään vain stringit ja kaulahuivi – muuten hän oli täysin vartalomaalin peitossa. Kukaan ei kuitenkaan näyttänyt huomaavan, ettei Jenillä ollut oikeasti vaatteita päällään. Mahtaakohan tästä tulla nyt uusi trendi? Lähtisitkö itse ostoksille alasti?

Katso video alta ja jaa kavereille!

https://www.youtube.com/watch?v=pqpzQ0K2yUw

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliVaahtokarkkeja yksisarvisen kakasta! Tässäpä hauskoja herkkuja!
Seuraava artikkeliTarantelilla koristeltu burgeri valloittaa Pohjois-Carolinassa – söisitkö?