Lähde:Youtube

Vauva sanoo ensimmäiset sanansa maistettuaan ensimmäistä vihannestaan – hauska video!

Jokaiselle vanhemmalle lapsen ensimmäiset sanat ovat hyvin jännittäviä. He odottavat innoissaan lasten ensimmäisiä sanoja, ja monet toivovatkin ensimmäisten sanojen olevan ”äiti” tai ”isä”. Aina ei kuitenkaan mene ihan odotusten mukaisesti.

Lapset ja vihannekset eivät tunnetusti ihan nappaa kohdalleen. Lapset harvoin syövät vihanneksia vapaaehtoisesti. Joskus vanhemmat saavat myös pakottamalla pakottaa lapsia syömään vihannekset lautaseltaan. Kuten tässäkin tapauksessa.

Tällä hauskalla alla olevalla videolla näemme, kuinka vauva maistaa ensimmäistä vihannestaan: hernesosetta. Vauva ilme kertoo kaiken, mitä hänen mielipiteestään tulee tietää. Toisen lusikallisen jälkeen vauva sanookin sitten ensimmäiset sanansa: ”I done”. Vauva siis inhosi herneitä niin paljon, että pakotti ensimmäiset sanansa ulos suustaan kesken ruokailun. Tämä vauva ei tosiaan ole vihannesten fani, mutta toivomme, että hän oppii pitämään niistä myöhemmin elämässään.

- ILMOITUS -


Vanhemmat naureskelevat vauvan hassuille sanoille, ja tässä riittää ainakin kerrottavaa myöhemmille vuosille. Vauva on kyllä suloinen!

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun