Lähde:Youtube

Vauvat tapaavat pomeranianin – katso vauvojen hauska reaktio!

Se on jo monta kertaa todettu, että kun lapset ja lemmikit laittaa yhteen, niin suloisuushan siitä seuraa. Lapset vielä ihmettelevät maailmaa ja etenkin koirille maailma on täynnä hauskuuksia, ja näiden seuraaminen on mitä ihastuttavinta.

Videolla näemme kaksi vauvaa ja pomeranianin koiran, jotka on laitettu puhallettavaan kahluualtaaseen. Pomeranian loikkii iloisena ympäriinsä tehden temppuja herkkujen toivossa, ja pienet vauvat eivät voi lakata kikattamasta koiran hassuttelulle. Mitä enemmän koira hyppii, sitä enemmän vauvat nauravat. Koira ilmeisestikin rakastaa huomiota ja temppuja, ja tietysti niitä herkkuja.

Pomeranian koirat ovat pieniä ja erittäin ystävällisiä sekä seurallisia, ja soveltuvat mitä parhaiten lapsiperheeseen ja seurakoiriksi. Ja kuten videolta nähdään, tämä koirarotu on mitä suloisin!

- ILMOITUS -


Alla oleva video näistä kahdesta vauvasta saa sinut takuulla ainakin hymyilemään, jos ei jopa nauramaan lasten kanssa, nimittäin heidän kikatuksensa on mitä ihaninta kuultavaa. Katso video alta ja jaa kavereille, jos se sai sinutkin hymyilemään yhtä leveästi, kuin toimituksen!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun