Lähde:Youtube

Viskibrändi etsii työntekijää – haastatteluna bileitä ja matkustelua!

Muutamat alkoholibrändit ovat viime aikoina hakeneet viskimaistajia pestiinsä. Tämä brändi hakee kuitenkin jotakuta, jolla on kekseliäisyyttä, ja joka haluaa bilettää elannokseen.

Grant’s Whisky etsii pestiinsä lähettilästä, joka parantaisi yrityksen tunnettavuutta maailmalla. Kokelaalta vaaditaan kekseliäisyyttä, matkustusintoa ja kansainvälisyyttä. Haastatteluna yritys käyttää bileitä ja matkaa moneen eri maahan.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Jos viski on sinun alkoholijuomasi, kannattaa lukea eteenpäin. Grant’s etsii nyt yli 25-vuotiaita viskin ystäviä, jotka rakastavat viskiä, ja joilla on markkinointi hallussa. Kokelaalla tulisi olla hyvä käsitys markkinoinnista sekä kekseliäisyyttä markkinoida viskiä uudella, innovatiivisella tavalla.

Työhaastatteluun kuuluu kolme vaihetta. Ensimmäisessä vaiheessa kokelaan tulee keksiä drinkki, johon Grant’sin viskiä on käytetty. Drinkin tulee kuvata omaa persoonallisuutta. Toisessa vaiheessa kokelas matkustaa 19 muun kanssa Skotlantiin yrityksen päätislaamoon. Jos selviytyy toisesta vaiheesta jatkoon, pääsee kahden muun kanssa matkustamaan ympäri maailmaa markkinoiden viskiä. Tästä reissusta parhaiten selviytynyt valitaan tähän uskomattoman rentoon ja siistiin tehtävään.

Nyt on tarjolla unelmahomma jollekin, joka rakastaa viskiä, bileitä ja matkustamista! Katso video alta ja hae tehtävään, jos rahkeet riittävät!

Osallistu keskusteluun