Lähde:Youtube

Vuohi oli masentunut 6 päivää – ja syy sille saa meidät pyyhkimään kyyneliä silmistä!

Eläimistäkin voi tulla keskenään todella hyviä ystäviä. Ne saattavat jopa masentua mitä pahimmalla tavalla, jose ne erotetaan parhaista ystävistään – aivan samalla tavalla kuin ihmisetkin saattavat. Tällä videolla näemme jotain niin sydäntälämmittävää, että miljoonat ihmiset ovat jo kokeneet tämän ihanuuden.

Tällä alla olevalla videolla tapaamme Mr. G -nimisen vuohen ja Jellybean -nimisen aasin, jotka pelastettiin eläinten kerääjän luota. Pelastajat eivät kuitenkaan tienneet, kuinka hyviä ystäviä nämä kaksi olivat, joten ne erotettiin ja vietiin eri koteihin.

Mr G ei kuitenkaan voinut hyvin. Se oli masentunut ja kieltäytyi syömästä kuuteen päivään. Se vain makasi navetan nurkassa ja oli selvästi surullinen. Pelastajat alkoivat miettiä, voisiko syynä olla Jellybean. Pelastajat ajoivat 14 tunnin matkan tuodakseen Jellybeanin vuohen luokse. Heti, kun traileri tuli pihalle ja Mr. G kuuli Jellybeanin, se nosti päänsä ja juoksi ulos innostuneena. Ystävykset olivat selvästi onnessaan nähdessään toisensa, ja vuohi alkoi jopa syömään 20 minuuttia sen jälkeen, kun Jellybean oli tullut sen luokse.

- ILMOITUS -


Eikä tämä olekin suloista? Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun