Lähde:Youtube


Yksisarviskahvila Thaimaassa on maailman maagisin paikka!

Hiljattain ympäri maailmaa on avautunut erilaisia kahviloita erilaisilla hienoilla teemoilla varustettuna. Olemme esimerkiksi nähneet kahvilan, jossa juoksentelee pesukarhuja; kahvilan, jossa miehet maksavat enemmän kuin naiset; ja kahvilan, jossa vilistää pieniä eläimiä.

Thaimaassa nähdään hienoilla teemoilla varustettuja ravintoloita ja kahviloita, jotka houkuttelevat turisteja roppakaupalla. Tällä kertaa näemme jotain uskomattoman maagista, jota ei ihan missä tahansa nähdäkään.

Tällä alla olevalla videolla näemme Thaimaan Bankokissa sijaitsevn kahvilan, jossa on mitä uskomattomin yksisarvisteema, Videon kahvila näyttää aivan siltä, kuin sateenkaari olisi oksentanut tänne, ja tuloksena on jotain hyvin maagista. Jos yksisarviset ja ihana pinkki ovat sinun tyyliäsi, tämä kahvila on todella sinulle tarkoitettu. He tarjoavat asiakkailleen yksisarvisaiheisia ruokia, joista näet herkullisia kuvia videolta. Tarjolla on esimerkiksi jätskiä vohveleilla, hampurilaisia yksisarvisen sarvella, ranskalaisia ja muita herkkuja. Näitä herkkuja kelpaisi maistella! Nyt bookkaamaan lentoja Bankokiin.

- ILMOITUS -


Katso ihana video alta ja jaa kavereille! Ja tägää kaveri, joka rakastaisi tätä kahvilaa koko sydämestään.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun