Lähde:Youtube


Ylipainoiset miehet päättivät pudottaa painoa – tälät he näyttävät nyt!

Monet kamppailevat ylipainon kanssa päivittäin. Painon pudottaminen ei aina ole ihan niin helppoa kuin sen luulisi olevan, ja kaikenlaiset dieetitkään eivät aina auta. Paino saattaa lähteäkin ja sitten se yhtäkkiä tulee jojona takaisin. Tällä kertaa tapaamme kaksi miestä, jotka ovat onnistuneet muuttamaan kehonsa uskomattomiksi.

Noah oli ammattilaisjalkapalloilija Brasiliassa vuosia sitten. Hän oli timmissä kunnossa ja elämä hymyili, kunnes kaikki meni pirstaleiksi. Hän alkoi syömään liikaa ja juomaan alkoholia, jolloin hän lihoi kymmeniä kiloja suorastaan aivan tunnistamattomaksi. Eugene puolestaan oli uskomattoman ylipainoinen ja lääkärit sanoivat, ettei hän eläisi 30-vuotiaaksi.

Nyt nämä kaksi herrasmiestä ovat kuitenkin ottaneet itseään kunnolla niskasta ja pudottaneet painoa niin paljon, ettei heitä meinaa tunnistaa. Noah on saanut takaisin sixpäkkinsä ja Eugene on mennyt ylipainoisesta mallintöit tekeväksi.

- ILMOITUS -


Tällainen on suorastaan iloa silmälle, eivätkä naisetkaan tässä ohjelmassa pysty pitämään kieltään suussa ja kuolaansa hallinnassa.

Katso mielettömät muodonmuutokset alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun