Jokainen jäteauton kuski ja kierrätyskeskuksen työntekijä on todellinen oikean elämän sankari. Jos jätettä ei kierrätettäisi ja siivottaisi, hukkuisimme jätteeseen ja muovia ja muuta jätettä olisi ympäri ämpäri joka paikassa. 

Monet eivät ymmärräkään sitä, kuinka paljon jätettä me tuotamme päivittäin. Kerro se sitten 365:llä, joka tekee jo melkoisen määrän jätettä vuodessa per ihminen. Ottaen huomioon, kuinka monta kiloa jätettä yksi ihminen tuottaa ja maailmassa on miljardeja ihmisiä, jätettä on uskomaton määrä. Emme vain näe sitä.

Thomas Dambo on Meksikossa asuva taiteilija, joka teki melkoisen tempun jätteellä. 700 oppilasta Mexico Citystä ja yli 100 vapaaehtoista keräsivät yli 3 tonnia jätettä. Taiteilija ja nämä vapaaehtoiset yhdessä käyttivät 8 viikkoa suunnitellen upeaa muovista tehtyä metsää. Tämä uskomaton metsä on esillä Chapultepecissä. Tämä näyttää selvästi, kuinka paljon muovia ja roskaa ihmiset tuottavat.

- ILMOITUS -


Tällä kertaa jätteestä on tehty jotain kaunista. Mutta aina ei näin kuitenkaan ole. Katso uskomaton kuvasarja alta ja jaa kavereille!

#1.


3 tonnia muovijätettä muutettiin muovimetsäksi – melkoinen lopputulos!

Christa -
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun