Lähde:Youtube

30 uskomatonta huskyä, jotka saavat sinut takuulla nauramaan!

Koirat ovat hauskoja otuksia, jotka jaksavat viihdyttää ja naurattaa meitä päivä toisensa jälkeen. Jokaisella koiralla on ihan oma persoonallisuus, ja omistajat huomaavat helposti, miten omat koirat reagoivat eri asioihin. Jopa eri koiraroduilla on omia hauskoja piirteitään.

Huskyt ovat etenkin erittäin hupaisia koiria, sillä ne ovat paitsi äänekkäitä ja hyvin paljon puhuvia, myös itsepäisiä ja vahvat mielipiteet omaavia. Huskyt ovat kauniita ja suloisia koiria, mutta huskyjä ei kannata välttämättä pitää kerrostaloasunnossa – ne nimittäin pitävät melkoista älämölöä.

Tällä ihanalla alla olevalla videolla tapaamme 30 eri huskyä, jotka hauskuuttavat meitä omalla tavallaan. Useat huskyt päästävät sellaisia ääniä tällä videolla, että jokaisella on taatusti naurussa pitelemistä! Yksi husky suorastaan huutaa, yksi kaksikko tappelee siitä, kumpi oli sotkun aiheuttaja ja eräs pentu yrittää kovalla vaivalla ulvoa kuin aikuinen koira konsanaan. Eikä siinä kaikki, vaan nämä huskyt todellakin osaavat naurattaa katsojia.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Katso video ihanista huskyistä alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun