Lähde:Youtube


Allas, joka on täynnä hyytelöä?!

Internetin syövereistä löytyy milloin mitäkin outoa ja hölmöä. Youtubettajat yrittävät kaikennäköisiä tempauksia saadakseen mahdollisimman paljon tilaajia ja näyttökertoja kanavalleen, ja ovat valmiita tekemään melkein mitä tahansa sen eteen.

Kuitenkaan kukaan ei ole onnistunut vielä tekemään uima-altaallista hyytelöä. Moni on temppua yrittänyt, mutta on vain lukuisia videoita joko animoidusta suorituksesta tai epäonnistuneesta altaallisesta punaista vettä.

15 miljoonalla näyttökerralla nousussa oleva video on kuitenkin onnistunut yritys hyytelöaltaasta. Tubettaja Mark Rober näyttää miltä näyttää uima-allas täynnä hyytelöä, ja kuinka vaikea se olikaan saada onnistumaan täydellisesti.

- ILMOITUS -


Rober kertoo videolla kuinka suuri ja massiivinen projekti hyytelöallas olikaan. Se vei häneltä jopa kuusi kuukautta selvittää täydellinen tapa, kuinka saada temppu onnistumaan täydellistesti – ja niin onnistuikin.

Rober kertoo tehneensä lukuisia kokeita saadakseen selville, kuinka kuumaksi vesi tulee ensin keittää, kuinka paljon hyytelöjauhetta hän tarvitsee ja kuinka kylmäksi vesi pitää viilentää, jotta tulos on juuri sellainen, kuin he toivoivat.

Katso video ja näe, kuinka tämä ihmeellinen tieteellinen koe on tehty ! Älä kokeile kotona.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun