Lähde:Youtube


Radikaalit säästövinkit

Koko Internet on pullollaan erilaisia säästövinkkejä kunika säästää rahaa pahan päivän varalle tai kuinka vain käyttää vähemmän rahaa. Ne ovat yleensä aika helppoja tapoja säästää ja karsia kuluja, mutta tällä naisella on hieman radikaalimmat tavat säästää.

Yhdysvaltalainen Jeni Cox tekee kaikkensa säästääkseen mahdollisimman paljon rahaa. Videolla hän kertoo yleisimmät tapansa kuinka hän välttyy osasta pakollisia kuluja.

Videolla hän menee urheiluvälineliikkeeseen testaamaan spinningpyörää. Yleensä on normaalia käydä testaamassa mahdollisesti ostettavaa laitetta noin kaksi tai kolme kertaa, mutta Jeni on käynyt siellä jo pitkän tovin. Hän kertoo, että säästää paljon rahaa siinä, ettei hänen tarvitse liittyä kuntosalille ja maksaa siitä, kun hän voi vain mennä urheiluvälineliikkeeseen polkemaan pyörää.

- ILMOITUS -


Jenillä on kotonaan uima-allas, joka tuli asunnon oston mukana. Hän esittelee, kuinka hänellä on hiekkasäkkejä altaan pohjassa, jotta vettä tarvittaisiin vähemmän. Jeni myös näyttää, kuinka hän pesee pyykkinsä uima-altaassa, tietenkin säästääkseen sähkö- ja vesilaskussa.

Kuinka pitkälle sinä olet valmis menemään säästääksesi rahaa arjen askareissa?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun