Lähde:Youtube


Voiko ihmisen nostaa omilla hiuksilla kuten Tähkäpää-sadussa?

Varmasti kaikki me muistamme vanhat kunnon sadut ja Disneyn luomat piirroselokuvat prinsessoista ja muista saduista. Niissä usein tapahtuu asioita, joita ei ehkä saattaisi kuitenkaan oikeassa kokeilla tai todeta toimiviksi, sillä niissä on usein hieman fiktiiviseen viittaavia tapahtumia. Mutta mitäs jos osa näistä uskomattomista asioista voisikin jopa teoriassa toimia? Tässä on video siitä, että onko mahdollista nostaa hiuksillaan ihminen, aivan kuten sadussa Tähkäpää.

Youtubessa toimiva kanava As/ls on tehnyt tieteellisen mutta prinsessa-aiheisen videon. Videolla he kokeilevat ja pohtivat, onko mahdollista nostaa ihminen käyttäen hiuksia, aivan kuten tunnetussa sadussa.

He tutkivat asiaa ensin fysiikan ja tieteen kannalta ja tulevat siihen tulokseen, että se on mahdollista, sillä ihmisen hius kestää kyllä nostamisen. Ainoa vaara on se, että kantajan niska saattaa murtua, jos paino kohdistuu suoraan päänahkaan. He kuitenkin aloittavat kokeilemaan pienillä kevyillä asioilla ennen ihmisen nostamista.

- ILMOITUS -


Onko se mahdollista? Katso jännittävä video!

 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun