Lähde:Youtube


Elämää Disney-prinsessana

Kaikki ovat varmasti joskus haaveillut voivansa elää kuin Disney prinsessa, huolettomasti ja ilman minkäänlaista stressiä elämästä. Yhdysvalloissa kuitenkin asuu yksi nainen, joka viettää ainakin osittain elämäänsä näin.

Jennifer Michele esittelee vaatekaappiaan, joka on täynnä prinsessa-asuja. Hän työkseen esiintyy lasten juhlissa Disney prinsessana lasten toivomusten mukaisesti.

Jennifer näyttää kaappia, jossa on erilaisia peruukkeja eri prinsessahahmoille. Hän myös kertoo, että jokaiselle hahmolle hänellä on olemassa oma meikkilaatikko, jossa on vain kyseisen hahmon meikkiin tarkoitetut värit ja välineet. Hän päästää kuvausryhmän mukaan näkemään hänen perus työpäiväänsä.

- ILMOITUS -


Videolla hän näyttää kuinka hän valmistautuu rooliinsa pukeutumalla suureen mekkoon ja peruukkiin. Jennifer kertoo, ettei olisi ajatellut että hänen tarvitsee käyttää piilolinssejä, mutta lapset huomaavat pienetkin puuttuvat yksityiskohdat.

Jennifer kertoo pitävänsä työstään kovasti, vaikka ei kuitenkaan välttämättä haluaisi tehdä sitä lopun ikäänsä. Hän kertoo sen olevat todella palkitsevaa työtä, mutta samaan aikaan myös erittäin rankkaa.

Olisitko sinä valmis pukeutumaan prinsessaksi joka päivä työksesi ja juhlimaan syntymäpäiviä useamman kerran päivässä?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun