Lähde:Youtube


Japanilainen kapselihotelli. Tältä se näyttää!

Japani on tunnettu lukuisista erilaisista keksinnöistään ja kulttuurista, joka tuntuu olevan aina länismaita askeleen edellä. Se viehättääkin monita turisteja menemään tutkailemaan Japanin saarta enemmän. Japanin kulttuuri on aina ollut monenlaisten ihmisten suosiossa sen monipuolisuuden ja historian takia. Tällä videolla kuitenkin matkaajan ihmettelevät yhtä tiettyä japanilaista keksintöä.

Kapselihotellit ovat olleet todella erikoinen ja mielipiteitä herättävä keksintö, joka on pääasiassa japanilainen juttu. Monet haluavatkin kokeilla tätä eksoottista tapaa yöpyä hotellissa, ja eräs tubettajapari tekikin siitä hienon videon.

He kertovat ja näyttävät kuinka kapselihotelli toimii. Siellä siis otetaan kengät pois heti astuttaessa oikeaan kerrokseen ja vaihdetaan ne mukaviin tohveleihin. 

- ILMOITUS -


Hotellissa ovat erilaiset osastot, joille asukkaita on jaettu pienempiin ryhmiin. Yksityinen alue per asiakas on kuitenkin vain sänky, jonne täytyy ryömiä sisälle, kuin kapseliin. Kapselista löytyy peili, pieni televisio, lamppu ja suljettava ovi.

Mitä mieltä, menisitkö sinä moiseen hotelliin?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun