Lähde:Youtube

Kauneuskilpailujen kasvatit – katso video

Amerikan Yhdysvalloissa on yhä edelleen hyvin suosittua pienten lasten kauneuskilpailut. Nämä kauneuskilpailut ovat kuitenkin herättäneet ihmisissä eriäviä mielipiteitä, ovatko ne todella hyväksi lapsen itsetunnolle ja kasvamiselle, vai käyttävätkö vanhemmat lapsiaan vain mahdollisena tulonlähteenä? Kauneuskilpailut ovat kuitenkin jo saaneet tietynlaisen maineen ja sitä kritisoidaan nykypäivänä paljon. Mutta mitä tapahtuu niille kilpailuissa esiintyville lapsille, kun he kasvavat isoksi?

Tällä videolla on esitetty kaksi tarinaa siitä, että miltä kauneuskilpailujen parissa kasvaneiden kahden tytön elämä ja itsetunto näyttää nykyään ja millaista arkea he elävät.

17-vuotias Asia Mansure on osallistunut kauneuskilpailuihin lähes kirjaimellisesti hänen koko ikänsä, sillä ensimmäisen kerran hän esiintyi yhdeksän kuukauden ikäisenä. Asia esittelee huonettaan, jonka hän jakaa nuorempien sisarusten kanssa. Seinältä löytyy lukuisia kuvia hänen kilpailuistaan sekä voittamiaan kruunuja ja ruusukkeita.

- ILMOITUS -


17-vuotias Brooke Breedwell esittelee asuntolassa olevaa huonettaan, jonka hän jakaa kämppäkaverinsa kanssa. Hän on erittäin ahkera koulussa ja hänestä tulee kuulemma vielä upea ja älykäis nuori nainen, Brooken äiti kertoo videolla.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun