Lähde:Youtube


Lentoemännät kertovat – mitä sinun ei tulisi koskaan tehdä lennolla

Kaikki jotka ovat joskus lentomatkustaneet, tietävät että on olemassa tietynlaisia asioita, joita ei vaan tehdä. Muissakin joukkoliikenteen kulkuvälineissä on tietynlaisia sääntöjä tai hyviä tapoja, joita tulisi noudattaa. Lentomatkustaminen on kuitenkin sellainen matkustamisen muoto, joka ei välttämättä ole jokaiselle kauhean arkinen tapa liikkua. Tästä johtuen lentomatkustamiseen liittyy asioita, joita kaikki ei välttämättä tiedä. Tässä on video asioista, joita matkustajan ei tulisi koskaan tehdä.

Miksi nousun ja laskun aikana ei koskaan tulisi pitää pöytätasoa auki? Lentoemännät varmasti muistuttavat matkustajia siitä ja heitä tulee kuunnella tarkasti. Kyseessä on turvallisuuteen liittyvä ongelma, joka ilmenee jos tulee kova turbulenssi ja matkustaja iskeytyy pöytää vasten.

Entäpä ikkunat? Miksi verhoa ei saa pitää nousun tai laskun aikana kiinni? Tämä johtuu siitä, että jos jotain tapahtuu, niin palokunta ja muu pelastushenkilökunta ei välttämättä pysty havainnoimaan sinua suljetun ikkunaverhon takaa.

- ILMOITUS -


Mitä muuta sinun ei tulisi tehdä? Katso video!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun