Lähde:Youtube


Millaista on lukea tuntemattoman päiväkirjaa? Katso video!

Päiväkirjan kirjoittaminen on monelle mukava harrastus ja tapa purkaa omia ajatuksiaan paperille. Päiväkirjaan usein kirjoitetaan hyvinkin henkilökohtaisia asioita, jotka ovat harvemmin tarkoitettu muiden ihmisten luettavaksi ja näin ollen niitä pidetään hyvinkin salaisina. Internetin saavuttaessa suosiotaan, päiväkirjat ovat muuttaneet muotoaan blogeiksi, tai joillain ihmisillä mikä tahansa sosiaalinen media on kuin julkinen päiväkirja. Ihmiset rakastavat lukea, mitä joku toinen elämällään tekee.

Eräs nainen osti Ebaysta päiväkirjoja, jotka ovat joskus kuuluneet jollekin ihmiselle. Kirjat ovat siis täyteen kirjoitettu. Kirjoittaja on kirjoittanut päiväkirjoja joskus vuoden 2000 alkuvaiheilla, ja hän on oletettavasti naishenkilö. 

Videolla seurataan Buzzfeedin toimittajaa, kun hän lukee tämän ihmisen päiväkirjoja ja yrittää selvittää niistä jotain jännittävää. Kirjoista ilmenee joitain hämäriä asioita, mutta ei välttämättä mitään niin hurjaa, mitä toimittaja pelkäsi. Mutta mitä sieltä löytyy?

- ILMOITUS -


Katso video!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun