Lähde:Youtube

Pelkäätkö mokailevasi sosiaalisissa tilanteissa? Tämä video muistuttaa sinua siitä, että kaikki muutkin mokailevat!

Me olemme kaikki varmasti joskus hölmöilleet joko tahallaan tai tahattomasti, se kuuluu täysin elämään. Joillekin meistä sosiaaliset tilanteet voivat olla haastavia juuri sen takia, että pelottaa toimivansa jotenkin nolosti tai hassusti. Se on kuitenkin ihan normaalia mokailla joskus ja pitää oppia nauramaan itselleen. Jotta et tuntisi olevasi maailman ainoa joka mokailee, tässä on ihana kooste tilanteista, jotka kaikille on varmasti käynyt!

Oletko koskaan työn tai opiskelun touhussa ollut niin keskittynyt, että unohdat avata juomapullostasi korkin, ennenkun juot? Sitten pälyilet ympärilelsi ettei kukaan vaan nähnyt…

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -


Tai entäs se hetki, kun tulee kylmä ja aiot laittaa hupparin tai paidan päälle ja huomaat, että puit sen väärin päin juuri silloin, kun olet kävelemässä ihmisten edessä. LOL!

Varmasti kaikki olemme joskus laittaneet maitopurkin kaappiin,  sanoneet työkaveria väärällä nimellä, istuneet ohi tuolista tai sanoneet vahingossa jotain typerää. Mutta se on elämää ja siitä pitää osata nauttia! 

Katso hassu video!

Osallistu keskusteluun