Lähde:Youtube


Täältä tulee 90-luku! Mitkä asiat ovat muuttuneet?

Kaikki me varmasti muistamme rakkaan 90-luvun sekä sen aikakauden omat iki-ihanat muotivillitykset! Nykyään tuntuu, että ei kyseisestä vuosikymmenestä ole oikeasti edes niin kauan aikaa, mutta on yllättävää huomata, että siitä on jo melkein kolmekymmentä vuotta! Moni asia on vuosikymmenten saatossa muuttunut, mutta miten ja mihin suuntaan? Tässä on hassu video!

90-luvulla ja vielä 2000-luvun alkupuolella, kun älypuhelimia ei ollut olemassakaan, oli kommunikoiminen hieman erilaisempaa, kuin nykyään. Silloin ei lähetetty koulussa oppitunnilla kaverille snäppejä eikä WhatsApp-viestejä, vaan ihan oikeita lapulle kirjoitettuja viestejä! Ja siinä oli aina se riski, että lappu päätyi opettajan käsiin juuri silloin, kun sinne oli kirjoittanut jotain noloa.

Tatuoinnit alaselässä ja räikeät värit arkimeikissä on niin 90-lukua! Myös jumppavideot ovat nykypäivänä hieman fotogeenisempiä kuin lähes kolmekymmentä vuotta sitten. Silloin myös luettiin ihan oikeita puhelinluetteloita, kun ei ollut jokaiseen asiaan käytössä Googlea.

- ILMOITUS -


Katso hauska video!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun