Vanhempien rangaistus teinille tämän sotkuisesta huoneesta!

He, joilla on lapsia jotka ovat vaikeassa teini-iässä, tietävät varmasti erittäin hyvin millaista sotaa se osaakaan olla. Teinien kasvattaminen on työlästä useimmiten niskuroinnin ja välinpitämättömyyden takia, ja se koettelee vanhempien hermoja. Kuitenkin kaikkein suurin aihe taistella taitaa olla teinin oman huoneen siistinä pitäminen. Usein siellä on kuitenkin järkyttävä sotku.

Yhdysvaltalainen isä keksi hyvän tavan näpäyttää omaa hieman sottaista, pian 19-vuotiasta teiniään. Hänen tyttärensä oli luvannut siivota huoneensa, mutta ei ollut tehnyt sitä, joten isä otti kuvan ja julkaisi sen Twitterissä.

Twiitti lähti leviämään kulovalkean lailla ja isän piti tarkentaa seuraajilleen, että kyseessä oli oikeasti vain pila, jossa oli hänen tyttärensä suostumus mukana.

- ILMOITUS -


Monet tuhannet kuitenkin tykkäsivät ja jakoivat päivitystä, samoin kommentoiden heidän omien teiniensä tekosiaan. Useat käyttäjän postasivat kuvan heidän aikuisten lastensa sottaisista huoneista ja jakoivat myötätuntoa aloittajalle.

Hienoa, jos juuri sinun teinisi ei sotke, mutta otathan uutisen asiallisesti ja huumorilla :)

Osallistu keskusteluun