Lähde:Youtube

Voiko jeesusteippirenkailla pyöräillä? Katso video!

Pyöräily on monelle mukava harrastus, joillekin jopa jokapäiväinen aktiviteetti. Pyöräily on hauskuuden lisäksi myös erittäin toimivaa arkiliikuntaa, ja nuorisoa rohkaistaankin paljon kulkemaan pyörällä paikkoihin julkisen liikenteen sijaan. Säästäähän pyöräily myöskin luontoa paljon enemmän kuin yksityisautoilu. Mutta millainen on sopiva ja toimiva pyörä?

Myytinmurtajien junioriversio testailee hieman erilaista polkupyörää ja liikkumista tässä videossa. He nimittäin aikovat kokeilla, onko mahdollista pyöräillä sujuvasti, jos yksi tai molemmat renkaista ovatkin ilman sijaan korvattu jeesusteipillä.

Juniorit aloittavat projektin ensin vaihtamalla tavalliseen pyörään pelkän vanteen, jonka he sitten täyttävät ja rakentavat jeesusteipistä. 

- ILMOITUS -


Sitten nuoret kokeilevat kolme eri koetta. Ensiksi he pyöräilevät tavallisilla renkailla radan ympäri ja ottavat ajan sekä mittaavat, kuinka paljon tangolla oleva kuppi läikyttää vettä. Sitten sama suoritetaan pelkillä vanteilla ja lopuksi myös jeesusteippirenkailla.

Katso video ja näe, mikä on paras näistä!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun