Lähde:Youtube


Siivouspäivä on joka päivä

Useilla meistä on halu pitää oma vessa ja muut kodin saniteettitilat puhtaina. Välillä niiden siivoaminen on todella ällöttävää, etenkin jos siivoaminen tuppaa unohtumaan ja likaa pääsee kertymään ja pinttymään. Mutta kuinka usein suihku tulisi siivota?

Lontoossa asuva Krystal esittelee kotinsa suihkutilaa joka on täydellisen puhdas. Hän kertoo, että hän pesee ja hinkkaa sen puhtaaksi joka ikinen päivä. Krystal näyttää, kuinka hän laittaa älylaitteelleensa ajastimen päälle ennenkuin alkaa siivoamaan. Hän siivoaa kotiaan joka päivä noin viiden tunnin ajan ja kertoo sen olevan pakollinen asia tehdä joka päivä. Koti on riittävän puhdas silloin, kun se tuoksuu hyvältä kaikkailta.

Krystal vaihtaa ja pesee sänkynsä lakanat myös joka päivä ja kertoo aloittavansa siivousurakkansa viideltä aamulla saadakseen kaiken ajoissa valmiiksi.

- ILMOITUS -


Hänen haaveena olisi päästä naimisiin, mutta pelkää että jos hän asettaa siivoamisen tärkeimmäksi asiaksi arjessaan, olisiko hänellä riittävästi aikaa vietettäväksi jonkun kanssa.

Krystal pääsee tutustumaan Apriliin, jonka käsitys siivouksesta on hieman erilainen. Mikä on Krystalin reaktio? Katso video ja hämmästy!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun