Lähde:Youtube

Upea video ruokahaasteesta!

Nykyään on koko ajan enemmän ja enemmän pinnalla syödä terveellisesti ja ravitsevasti, mikä on todella upeaa etenkin nuorten vuoksi. Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat todella tärkeä osa hyviä elämäntapoja ja on hienoa että nuoret ovat inspiroituneet tästä buumista.

 

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tubettaminen on nykyään nouseva harrastus ja joillekin jopa elanto. Se on erittäin tehokas tapa tiedon liikkumiseen ja informaation leviämiseen netissä ja sosiaalisessa mediassa. Tubettaminen on koko ajan vaan nuorempien ja nuorempien suosiossa oleva ajanviete.

Tubettaja Nelli Orell teki oman osansa haasteesta, jossa haastetun tulee syödä tietyn väristä ruokaa 24 tunnin ajan. Haaste on todella suosittu ja sitä on toteutettu monilla eri väreillä. 

Nelli näyttää videolla mitä kaikkea hän tulee syömään ja samalla huomaa, kuinka hankalaa onkaan pohtia, mitkä kaikki ruuat ovatkaan oransseja. 

Valtaosa ruoista on terveellisiä ja kevyitä, joka luo haasteen että kuinka paljon pitää syödä saadakseen riittävät kalorit.

Se on hienoa, jos juuri sinä olet jo tämän videon nähnyt tai et siitä pidä, mutta olethan kypsä ja jätät turhat kommentit aiheesta pois :)

Katso video! 

Osallistu keskusteluun