Lähde:Youtube

Kauneusleikkauksia erikoisista syistä

Monet julkisuuden henkilöt ovat etenkin nuorten ihmisten ihailun kohteena. Eikä pelkästään vain sen takia, miksi joku on julkimo, vain myös siksi että he ovat erittäin kauniita. Monet julkimot meikataan ja kuvia muokataan, jotta he näyttäisivät täydellisiltä. Nykyään kuvia ei tarvitse jälkikäteen muokata, kun monet sosiaalisen median applikaatiot mahdollistavat ihan kenen tahansa korjata kasvonpiirteitään valokuvassa.

New Yorkissa asuva nuori nainen, Marla Frezza kertoo, että käyttää paljon sosaalisen medeian sovellusta Facetune muokatakseen kuviaan Instagram -palveluun.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -


Marla kertoo, että hänen mielestään sosiaalinen media sekä kuva jonka annat itsestäsi ja ulkonäöstäsi sosiaalisessa mediassa on erittäin tärkeää. Hän usein muokkaakin Instagram kuviaan Facetune sovelluksella ennen niiden julkaisua.

Marla toivookin, että näyttäisi jatkuvasti siltä, kuin hänen kasvojaan katsoisi Facetune -filtterin lävitse. Hän on menossa kauneusleikkaukseen, jossa hän aikoo muokata ulkonäköään juuri sen verran, että vastaa odotuksiaan. Muutokset ovat kuitenkin todella pieniä, mutta kuitenkin ulkonäköä merkittävästi muokkaavia, kuten pari milliä kapeampi nenä yhdistettynä hieman muotoiltuihin huuliin ja niin edelleen.

 

Osallistu keskusteluun