Lähde:Youtube


Mies on suhteessa allaslelun kanssa!

Niinkuin kaikki me varmasti tiedämme, ihmisiä on erilaisia ja moneen lähtöön monissa eri asioissa. Myös rakkaudessa ja seksuaalisuudessa. Nykyään olemme hieman jo päässeet yli typeristä kapeakatseisista asenteista erilaisia ihmisiä kohtaan ja nämä uskomattoman rajoittuneen maailmankatsomuksen omaavat ihmiset ovat pikkuhiljaa vähenemään päin.

Yhdysvaltalainen 20- vuotias Mark on suhteessa 15 ilmalla täytettävän allaslelun kanssa. Hän kertoo kaiken alkaneen yhdestä, miekkavalasta muistuttavasta puhallettavasta uimalelusta ja sen jälkeen kokoelma on kasvanut neljällätoista lelulla lisää. Hänen suhteensa allasleluihin on saanut alkunsa varhaisnuoruudesta, jolloin hän ensimmäistä kertaa halasi allasleluaan ja tunsi turvallisuutta. Hänen äitinsä ei ollut riittävästi läsnä, jolloin hän haki turvaa asioista, jotka sai hänelle turvallisen tunteen.

Videolla Mark näyttää, kuinka hän elää ilmalla täytettyjen allaslelujen kanssa hänen kotonaan. Hän ottaa niitä mukaan ajelulle, syö niiden kanssa ja keskustelee heille aivan kuten ihmisille.

- ILMOITUS -


Mark kertoo leluilla olevan persoonallisuutensa, aivan kuten ihmisillä.

Kommenttiosiossa ei ole kiellettyä käyttäytyä kuten aikuiset :)

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun