Lähde:Youtube


Neljäkymmentä lokkia hotellihuoneessa – 17 vuoden porttikielto

Netistä ja sosiaalisesta mediasta saa aina lukea, kun ihmiset ovat hölmöilleet hotelleissa tai muissa julkisissa majoituspaikoissa. Toiset tekevät jäynää tahallaan, mutta toiset ovat vain niin ajattelemattomia että saavat melkoisen mylläkän aikaan vahingossa ja tarkoittamattaan. Niin kävi myös Nick Burchill -nimiselle miehelle.

Nick oli tullut liikematkalle Kanadan Victoriaan, Brittiläiseen Kolumbiaan. Hänellä oli mukanaan suuri matkalaukku täynnä erikoista Nova Scotialaista pepperonia, jonka hän oli ajatellut jakaa vanhojen laivastoystäviensä kanssa.

Nick ajatteli, että koska hotellihuoneessa ei ole jääkaappia, mutta hän haluaisi pitää pepperonit kylmänä ja kaikkein parhaimpana, hänen kannattaisi avata huoneensa ikkuna, jotta kylmä ilmavirta pitäisi pepperonit tuoreena.

- ILMOITUS -


Hän jätti huoneensa ikkunan auki viilentämään pepperonit samalla, kun hän lähti useaksi tunniksi pois. Hänen yllätyksekseen kun hän tuli takaisin, oli hänen hotellihuoneensa täynnä lokkeja, jotka olivat haistaneet pepperonit ja tulleet avonaisesta ikkunasta herkuttelemaan.

Nick kuvailee, että lokkeja olisi ollut lähemmäs neljäkymmentä, ja että sai poistettua lokit vahingoittamatta niitä.

Nick sai 17-vuoden kiellon kyseiseen hotelliin.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun