Lähde:Youtube


Ystävät kuin yö ja päivä

Ystävyys ei katso koskaan ulkonäköä tai ikää tai mitään muutakaan fyysistä tekijää. Ainoastaan se riittää, että kaksi ihmistä tulee hyvin toimeen ja pitävät toistensa seurasta. Usein kuitenkin oletetaan, että parhailla ystävillä tulee olla edes jokseenkin samanlainen elämäntyyli tai muu yhdistävä tekijä, jotta he voisivat oikeasti olla parhaita ystäviä.

Tämä parivaljakko kuitenkin tuhoaa nämä stereotyyppiset kuvitelmat. Brittiläiset ystävykset Jude ja Rosie asuvat yhdessä ja ovat täysin vastakohdat pukeutumistyyleiltään.

Jude on mieltynyt goottityyliin ja pukee ylleen pelkästään mustaa. Hän esittelee vaatteitaan ja joka ikinen vaatekappale on todella tummanpuhuva.

- ILMOITUS -


Rosie taas puolestaan on tyyliltään lolita, ja pitää kaikesta vaaleanpunaisesta ja pastellinsävyisestä, söpöistä asioista.

Tytöt kertovat ja näyttävät, että heidän asuntonsa on täysin jaettu puoliksi tyyleiltään. Heidän huoneensa ovat heidän oman tyylinsä mukaan sisustettuja, mutta vaatehuone on tarkkaan keskeltä jaettu puoliksi siten, että toinen puoli on täysin musta ja siellä on Juden vaatteet ja taas toinen puoli on pastellinsävyinen ja siellä on Rosien vaatteet.

Tämä ei kuitenkaan haittaa tyttöjen ystävyyttä, vaan ovat toisilleen parhaat ystävät.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun