Lähde:Youtube


10 ihmistä, jotka veivät obsessionsa aivan uudelle tasolle – jaiks!

Jokaisella meillä on omat pienet obsessiomme. Jotkut ihmiset pitävät karkista, toiset vampyyreistä, jotkut kissoista ja jotkut haltijoista. Suurin osa ihmisistä osaa kuitenkin kontrolloida omaa obsessiotaan, eikä esimerkiksi haltijaobsessio kasva niin suureksi, että haluaisi itse muuttua haltijaksi. Tämä video kertoo kuitenkin erilaisista ihmisistä.

Kun obsessio menee liian pitkälle, ei voi muuta kuin ihmetellä. Tällä alla olevalla hassulla videolla näemme 10 ihmistä, joiden obsessiot ovat menneet hieman liian pitkälle. Näemme ihmisiä, jotka elävät erilaista elämää – ja hyvä heille!

Näemme esimerkiksi naisen, jolla aivan kaikki on pinkkiä – koiraa myöten. Lisäksi näemme ihmisen, joka on sisustanut koko kotinsa Coca-Colan teemaiseksi. Näemme myös zombiemiehen, joka on tatuoinut 90% ihostaan zombieteemalla. Ja viimeisimpänä näemme tietysti merenneitoja, jotka väittävät todellakin olevansa oikeasti merenneitoja. Ja tietysti näemme kaikkea kummallista siltä väliltä! Ja monet ovat käyttäneet hyvin paljon rahaa tähän obsessioonsa – jopa satoja tuhansia!

- ILMOITUS -


Samaistutko?

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun