Lähde:Youtube

10 kehonrakentajanaista, jotka menivät hieman liian pitkälle – katso video!

Urheileminen on monille osa ihan jokaista päivää. Monet urheilevat pitääkseen itsensä kunnossa ja toisilla urheileminen on enemmänkin terveyden kannalta tapahtuvaa pakkopullaa. Tällä kertaa tapaamme 10 naista, jotka todellakin urheilevat mielellään, ja ovat jopa vieneet tämän hieman liian pitkälle.

Naisten tulisi käydä myös salilla nostelemassa painoja. Monet kuitenkin kuvittelevat, että jos naiset nostelevat painoja, heistä tulee aivan miesten näköisiä lihaskimppuja. Se ei kuitenkaan ole totta, sillä naisten omat hormonit estävät heitä tulemasta Arnoldin näköisiksi.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä videolla näemme kuitenkin naisia, jotka ovat päättäneet viedä askeleen eteenpäin. He ovat ottaneet ruokansa kanssa hieman extraa, nimittäin steroideja, jotka aiheuttavat melkoista lihaskasvua naisillekin. Nämä naiset ovat todellakin lihaskimppuja! Näyttääkö tämä hyvältä vai kamalalta? Yksi näistä naisista joutui jopa vankilaan steroidien aiheuttaman mielialavaihtelun takia, joka sai hänet tappamaan miehensä. Steroidit eivät ole hyväksi, mutta nämä naiset ovat ainakin sen ansiosta voittaneet palkintoja.

Katso video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliEnnen ja jälkeen -kuvia siivoamisesta – tämä on tyydyttävää
Seuraava artikkeliMervin -koira on maailman mustasukkaisin omistajastaan – katso hauska video!