Lähde:Youtube

10-vuotias rumpalityttö voitti Denmark’s Got Talent -shown vuonna 2017 – katso, mikä suoritus!

Eri maiden Got Talent -showt ovat tulleet hyvin suosituksi ympäri maailmaa. Yksi suosituimpia on ehdottomasti edelleen America’s Got Talent, josta kaikki muiden maiden versiot ovat saaneet alkunsa. 

Näissä taito-ohjelmissa ihmiset näyttävät taitojaan aina laulamisesta tanssimiseen, instrumenttien soittamiseen ja jopa vatsastapuhumiseen. America’s Got Talentin viimeisin voittaja oli vastastapuhuva tyttö. Tanskan voittaja oli mieletön 10-vuotias rumpali.

Monet vanhemmat varmasti karsastaisivat ideaa siitä, että heidän 10-vuotiaalla lapsellaan olisi kotona rummut. Johanne Astridin vanhemmat ovat kuitenkin siitä ilmeisen iloisia. Tämä 10-vuotias tyttörumpali hämmästytti tuomareita ja sai yleisöltäkin seisovan suosionosoituksen. Johanne on paitsi uskomattoman taitava rumpali, hän on myös selvästi syntynyt olemaan lavalla huomion keskipisteenä. Johanne todellakin esiintyy, ja rumpusoolot ovat hyvin viihdyttäviä. Hän pääsi Denmark’s Got Talent -ohjelmassa finaaleihin ja aina ykköspaikalle asti. Tässäpä julkisuutta kerrakseen pienelle tytölle!

- ILMOITUS -


Eikä kappalevalintanakaan ollut mikään Disney-musiikki, vaan ihan kaikkien tuntema klassikkobiisi, jokaisella esiintymiskerralla. Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun