Lähde:Youtube

100 vuotta eyelineria – 1940-luku yllättää!

Niinhän sitä sanotaan, että muoti toistaa itseään. Niin se tapahtuu myös meikeissä. Muistatte varmaan 70-luvun leveälahkeiset housut, jotka tulivat takaisin muotiin 90-luvulla? Mutta oletko koskaan ajatellut, kuinka meikki on muuttunut vuosien varrella?

Meikki-ihanteet muuttuvat vuosien varrella ihan samalla tavalla kuin muotikin. 70-luvulla meikanneet muistavat varmasti sen, että tummaa eyelineria ei käytetty, vaan jokaisen meikkipussista löytyi ruskea eyeliner, joka sotkettiin kauniisti ripsien rajaan? Tämä luonnollinen lookki oli muodissa myös muutamia vuosia sitten!

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Entäs 80-luvulla saavutetut huimat punkista inspiroituneet eyelinerit? Tämäkin taitaa ennemmin tai myöhemmin tulla takaisin muotiin! Entä oletko ajatellut, miltä eyeliner näytti 1920-luvulla? Ajat ovat muuttuneet, mutta muoti kulkee ympyrää, vai mitä?

Eyelineria käytetään edelleen päivittäisessä meikissä. Toiset käyttävät sitä enemmän, toiset vähemmän. Toiset rakastavat 60-luvun siipiä ja toiset 30-luvun ripsirajaan piirrettyä lineria. Tämä video opettaa sinulle kaiken eyelinerin historiasta!

Katso melkoisen upea video eyelinerin 100 vuoden kierrosta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliMiehet vaelsivat 12 tuntia pelastaakseen koiran! Ihana tarina!
Seuraava artikkeliHauskimmat villieläinkuvat koskaan! – Näitä ei hymyilemättä katso!