Lähde:Youtube

11 suomalaista asiaa, jotka sotkevat sinut täysin – osuivatko oikeaan?

Suomessa asuminen voi olla meille suomalaisille itsestäänselvyys, emmekä ehkä edes huomaa kaikkia hassuja asioita, joita Suomessa tapahtuu. Ulkomaalaisen silmin suomalaiset tavat ja Suomi itsessään sattuu olemaan melkoisen hassu paikka. 

Suomessa on hassuja asioita ulkomaalaisen silmin: esimerkiksi salmiakki, alasti saunominen ja sosiaalinen omituisuus ovat monille ulkomaalaisille kummallisia. Tällä alla olevalla hauskalla videolla näemme suomalaisia asioita, jotka sotkevat ulkomaalaiset (ja ehkä suomalaisetkin) täysin.

Aleksi kertoo tällä videolla komedian siivittämänä, miten kummallisia suomalaiset ovat. Ensimmäisenä on tietysti Suomen sää: kevät koputtaa ovelle, ja ennen kuin ehtii kissaa sanoa, niin talvi on jo pamahtanut takaisin. Töihin lähdetään kello 8 aamulla, mutta ulkona on vielä säkkipimeää. Sitten tietysti kummastuttaa suomalainen alkoholikulttuuri. Juodaan kuin pesusieni niin kauan, kunnes potkaistaan klubilta pihalle. Ja muistetaan tietysti suomalainen puhumattomuus – alkoholi tosin on se taikajuoma tähän ongelmaan. Videolla katsotaan vielä muutamia muitakin hassuja suomalaisuuteen kohdistuvia asioita.

- ILMOITUS -


Katso hauska video alta ja jaa kavereille! Osuiko nappiin?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun