Lähde:Youtube


12 asiaa, joita sinun ei koskaan pitäisi tehdä Japanissa – katso video!

Japani on hyvin suosittu paikka vierailla suomalaistenkin keskuudessa. Japanista tuttua ruokaa, kuten sushia, nähdään Suomenkin kaduilla. Hello Kitty ja Pokemon ovat myös tulleet tutuksi kotimaassakin. Mutta olisitko osannut kuvitella, kuinka erilainen suomalaisten ja japanilaisten kulttuuri oikeasti on?

Euroopan sisäisesti matkustettaessa harvoin tarvitsee huolehtia suurista kulttuurieroista. Kun kuitenkin lähdetään Aasiaan tai muualle maailmaan, kannattaa selvittää, millainen kulttuuri maailmassa on. Tällä kertaa tapaamme miehen, joka on kotoisin Iso-Britanniasta, mutta asuu Japanissa.

Japanissa tuttu juttu monille suomalaisille on se, että kengät jalassa ei kuljeta sisällä. Mutta tiesitkö, että sinun ei pitäisi syödä kävellessäsi Japanissa? Sinun ei myöskään tulisi laittaa puikkoja pystyyn riisiin eikä hangata puikkoja toisiaan vasten. Japanissa on hyvin röyhkeää niistää nenä julkisella paikalla ja toisten kosketteleminen ei ole soveliasta. Käyntikorteista tulisi pitää oikein hyvä huoli ja katua ei tulisi koskaan ylittää, jos valo ei ole vihreä.

- ILMOITUS -


Katso informatiivinen ja mielenkiintoinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun