Lähde:Youtube

14-vuotias poika tienasi 200 000 dollaria pelaamalla videopeliä!

Kukapa ei haluaisi tienata rahaa pelaamalla videopelejä? Ainakin videopelien fanit takuulla haluaisivat. Hyvin harva pelaaja pystyy tienaamaan pelaamisella suuria summia, mutta tämä 14-vuotias poika on todistanut, että videopelit voivat olla todella hyvä tulolähde. Vaikka pelaaminen ei olekaan pojan mukaan kaikille sopiva työ.

Tämä 14-vuotias poika kulkee netissä nimellä Sceptic ja hän pelaa Fortnite -videopeliä tietokoneella ammattimaisesti. Poika on pelannut tätä peliä jo vuosia ja hänestä tuli yksi seuratuimmista pelaajista melkoisen nopeasti. Kun hän onnistui voittamaan erään tunnetuista pelaajista pelatessaan Fortnitea, niin hänen streamauksensa alkoivat kerätä katsojia ja seuraajia melkoisella vauhdilla.

Nykyään hän streamaa pelinsä Youtubessa ja muilla kanavilla. Hän tienaa rahaa streamauksesta sekä mainostuloista. Sceptic on jopa tunnettu esports alalla ja hän on jopa jaellut jonkin verran nimmareita uransa aikana. Pankkitili näyttää jo 200 000 USA:n dollaria ja hän sanoo laittavansa rahat säästöön koulua ja kodin ostamista varten.

- ILMOITUS -


Katso mieletön video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun