Lähde:Youtube


14-vuotias romaanityttö etsii aviomiestä Halloween-bileissä!

Tavallinen kulttuuri on nykyään länsimaissa se, että naiset alkavat deittailemaan 15-vuotiaana tai myöhemminkin. Deittaillaan jokunen vuosi ja naimisiin mennään useimmiten vasta kaksikymppisenä tai myöhemminkin. Tämä romaanityttö on kuitenkin aivan toisella tiellä.

Pricilla on Yhdysvaltojen Georgiassa asuva romaanityttö. Hänen äitinsä ja isänsä kasvattavat hänet kuin tavallinen romaanityttö. Pricilla kävi koulua 12-vuotiaaksi asti ja nyt häntä kasvatetaan siivoamaan ja kasvattamaan lapsia. Pricilla sanoo pitävänsä siivoamisesta ja että se on hänen mielestään hauskaa, ja että hänellä on suorastaan tyhjä olo, jos hän ei siivoa.

Pricillan äiti suunnitteli hänelle Halloween-bileet siksi, että häntä voitaisiin esitellä potentiaalisille aviomiehille. Hän kertoo myös, että tässä iässä on tavallista kihlautua romaanien kesken. Pricilla rakastaa elämäänsä ja hän löysikin puolisonsa bileistä. Tyypillisesti jo kolmannen tapaamisen aikana puhutaan avioliitosta, toisin kuin ”ulkopuolisten” kulttuurissa, jolloi deittaillaan vuosikausia ennen avioliittoa.

- ILMOITUS -


Pricilla onkin uskomaton ilmestys Halloween -puvuissaan!

Katso melkoinen tarina alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun