Lähde:Youtube


17-vuotias Maddie elää keskellä metsää poissa sivilisaation ulottuvilta!

Monet meistä kehittyneissä länsimaissa asuvista ihmisistä pidämme tavallisia päivittäisiä asioita itsestäänselvyytenä. Esimerkiksi juokseva vesi, kaupassa käyminen ja vaatteiden ostaminen netistä, sosiaalinen media ja pizzan tilaaminen kotiin ovat luksusta. Tämä 17-vuotias nainen kuitenkin asuu keskellä metsää, poissa sivilisaation ulottuvilta.

Maddie Roark ja hänen isänsä asuvat keskellä metsää Blue Ridge Mountainsilla. Maddien isä sanoo, että häntä alkoi kuvottaa se, kuinka ihmiset pitivät asioita itsestäänselvyytenä. Hänen mielestään jokaisen pitäisi kunnioittaa elämänkaarta niin luonnossa kuin elämässä yleensä.

Maddie on kasvanut puolet ajastaan metsässä ja puolet kylässä. Hän ostaa vaatteita kaupoista ja molemmat omistavat aseita ja muita perustyökaluja, mutta he metsästävät oman ruokansa ja asuvat mökissä, jossa ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä.

- ILMOITUS -


Maddie kertoo, että hän haluaa vaeltaa 80 mailia yksinään Appalachian vuorilla Yhdysvalloissa. Hän harjoittelee selviytymistä ja näyttää tulleen jo melkoisen eteväksi. Nainen kertoo, ettei pidä itseään erikoisena siksi, että osaa tämän kaiken. Mutta melko harvinainen tämä taito on!

Katso mielenkiintoinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun