Lähde:Youtube

3 naista esiintyvät Britain’s Got Talentissa – kaikki purskahtavat nauruun heidän aloittaessaan esityksen!

Britain’s Got Talent -ohjelma on televisiosarja, joka on saanut inspiraationsa kuuluisasta America’s Got Talentista. Tässä ohjelmassa nähdään paljon erilaisia kykyjä aina laulamisesta tanssimiseen, komediaan ja vaikka mihin muuhun hauskoihin temppuihin. Tässä kertaa meidät todellakin yllätetään.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka kolme naista astelevat lavalle tuomariston eteen. Heillä on yllään kimaltelevat, kauniit mekot, korkokengät ja hieno esiintymismeikki ja kauniisti laitetut hiukset. He kertovat tuomaristolle, että he haluavat olla joskus tulevaisuudessa yhtä hyviä kuin Destiny’s Child. He ovat nimeltään Miss Tres.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Naiset aloittavat esityksensä hienosti suunnitellulla koreografialla. Mutta kun ensimmäinen nainen avaa suunsa aloittaakseen kappaleen ”Sex bombs” laulamisen, jokainen sekä yleisössä että tuomaristossa tyrmistyy täysin, koska tätä emme tosiaankaan odottaneet. Jo ensimmäiset nuotit paljastavat, että kyseessä ei olekaan ihan tavallinen tyttötrio.

Simonkin on esityksestä häkeltynyt, mutta esitys saa jokaiselta yleisössä valtavat apploodit. Hieno esitys, mutta emme tätä kyllä odottaneet!

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliOpettaja nöyryytti tyttöä luokan edessä – tyttö kosti ja potkaisi haaroväliin!
Seuraava artikkeliKilpikonna on kellahtanut kumoon – onneksi kaveri oli lähellä!