Lähde:Youtube

3-vuotias suomalaispoika pelaa rallia – päihittää monet aikuisetkin!

Rallipelejä on ollut olemassa jo vuosikausia. Ne ovat suosittuja monesta syystä, ja ne ihastuttavat sekä lapsia että aikuisia. Rallipelit ovat hauskoja ja haastavia, ja niitä pelaa mielellään pelin toisensa jälkeen. Niitä voi pelata sekä yksin että kaverin kanssa.

Autopelien pelaaminen on haastavaa aikuisillekin, ja se vaatii jonkin verran harjoittelua, ennen kuin siinä voi tulla oikeasti hyväksi. Tämä 3-vuotias suomalaispoika kuitenkin yllättää kaikki ajotaidoillaan.

Alex on 3-vuotias poika, joka on selvästi harjoitellut rallipelejä jo jonkin aikaa. Hän aloittaa alla olevalla videolla Dirt Rally -nimisen pelin pelaamisen ja yllätymme kaikki huomatessamme, että tämä pieni poika on oikea pro. Hän ajaa käyttämällä rattia ja manuaalivaihteita. Alex jättää taakseen monet aikuisetkin tällä ajotyylillään, jossa ei virheitä tehdä lainkaan. Poika pelaa rauhallisesti ja tottuneesti isän kuvatessa tapahtumaa vierestä. Oletko pelannut rallipelejä itse? Osaatko näin hyvin? Tässä pojassa on vastusta!

- ILMOITUS -


Katso Alexin uskomaton ajosuoritus alla olevalta videolta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun