Lähde:Youtube

30 hulvatonta väärään numeroa lähetettyä viestiä – hupsista?

Teknologia tuo mukanaan melkoisen paljon hyvää, mutta myös hulvattomia tilanteita ja mokia. Tekstiviestien lähettämisestä on tullut tapa, eikä enää soitella edes takaisin niin paljon kuin lankapuhelimien aikaan. Tekstarien lähettäminen väärään numeroon on kuitenkin melko hauskaa – kun se ei tapahdu itselle.

Onko sinulle käynyt koskaan niin, että olet lähettänyt tekstiviestin väärään numeroon? Tai onko sinulle koskaan annettu väärään numeroa joko vahingossa tai tahallaan niin, että lähetät itse tekstarin väärään numeroon?

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä hulvattomalla videolla näemme 30 tekstiviestiä, jotka on lähetetty väärään numeroon. Eikä siinä vielä mitään, mutta vastaanottajalla on ollut melkoisen hupsuja vastauksia. Eräskin mies vastaanotti viestin, jossa häntä kutsuttiin Suzieksi. Mies oli kummissaan ja lähetti lähettäjälle oman kuvansa ja hupaisan vastauksen. Näemme muitakin hulvattomia vastauksia väärään numeroon lähetettyihin viesteihin.

Emme voi olla nauramatta näille mokille ja piloille! Onko sinulle käynyt näin? Tai oletko lähettänyt viestin itse väärään numeroon?

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliKun lemmikit herättävät omistajat – hulvatonta vai ilkeää?
Seuraava artikkeliOletko nähnyt tällaisia kakkuja? – Tästä kakku seuraaviin juhliin!