Lähde:Youtube

LÄHDECNN

30-vuotias mies kieltäytyy muuttamasta pois vanhempiensa talosta – vanhemmat haastoivat oikeuteen.

Jokaisen vanhemman kauhu ja painajainen täytyy olla se, että lapsi asuu kotona vielä pitkään sen jälkeen, kun he ovat täyttäneet 18 vuotta. Tai USA:n tapauksessa 21 vuotta. Tämän miehen vanhemmat kokivat kuitenkin melkoisen painajaisen.

Michael on New Yorkin osavaltiossa asuva 30-vuotias mies, jonka vanhemmat ovat pyytäneet tätä muuttamaan pois jo viimeisen 8 vuoden ajan. Vanhemmat jopa tarjosivat Michaelille rahaa ja apua asunnon löytämisessä, mutta mies ei lähtenyt pois kotoaan. Hänen vanhemmillaan ei siis ollut muuta tehtävissä kuin haastaa poikansa oikeuteen. Tällä videolla CNN haastattelee Michaelia tapahtuneesta.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Michael sai tuomioistuimelta päätöksen, että tämän täytyisi muuttaa pois kotoaan välittömästi. Uutisankkuri haastatteli miestä ja kysyi muun muassa, että eikö hän halua muuttaa pois kotoaan. Mies vastasi tähän, että kyllä hän haluaa, mutta hänellä ei ole työpaikkaa eikä hänellä ole mahdollisuutta muuttaa pois. Ankkuri ihmetteleekin, että eikö 8 vuoden aikana muka ole löytynyt työpaikkaa – ja samaa taitavat miettiä vanhemmatkin.

Mies on hyvin suutahtanut tästä tilanteesta, mutta kyllä kaikki taitavat olla jo sitä mieltä, että 30-vuotiaana on aika lähteä omille teilleen.

Tämä lintu ei lentänyt pois pesästä, vaan hänet piti tönäistä ulos. Katso hauska haastattelu alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliTeini puhaltaa savua korvistaan – melkoinen taito!
Seuraava artikkeliTällä hanhella ei ole nokkaa, mutta se ei estä sitä elämästä täysillä!