Lähde:Youtube

4-vuotias lapsi ajaa moottoripyörillä kuin ammattilainen!

Moottoripyörillä ajaminen on monille hyvin hauska ja mukava harrastus. Monet ostavat itselleen moottoripyörän sen jälkeen, kun he ovat ajaneet itselleen moottoripyöräkortin. Tällä kertaa tapaamme kuitenkin pienen lapsen, 4-vuotiaan Timan, joka ajaa moottoripyörillä kuin ammattilainen konsanaan.

Moottoripyörällä ajamiseen tarvitaan tasapainoa, koordinaatiota ja uskallusta. Tima on Ukrainasta kotoisin oleva pieni miehen alku, joka aloitti tavallisilla pyörillä ajamisen jo ennen kuin hän täytti 2 vuotta. Kohta hän aloitti jo moottoripyörillä ajamisen.

4-vuotiaana hän kilpaili jo ammattimaisesti Venäjällä lasten moottoripyöräkilpailuissa. Hän on niin menestyksekäs, että monet aikuisetkin kättelevät häntä innoissaan. Tima on kuitenkin hyvin nöyrä kaveri, eikä hän yleensä edes kerro kenellekään, että hän ajaa moottoripyörillä.

- ILMOITUS -


Tämän lisäksi hän rakastaa laskettelua ja trampoliinilla hyppimistä. Hänellä on siis selvästi kiinnostusta adrenaliinia vaativiin harrastuksiin! Hänen vanhempiaan huolettaa moinen vauhti hieman, mutta tällä lapsella on kieltämättä taitoa ja uskallusta riittämiin!

Katso melkoinen video Timasta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun