Lähde:Youtube

5 mysteeristä kameralle tallentunutta tapahtumaa – selkäpiitä karmii!

Maailma on täynnä hyvin kummallisia ja selittämättömiä asioita. Jotkut uskovat kummituksiin ja avaruusolioihin sekä muihin henkimaailman asioihin, mutta toiset eivät. Haluaisimme kuitenkin tietää, että mitä ihmettä tällä videolla oikein tapahtuu.

Tällä karmivalla alla olevalla videolla näemme 5 tapahtumaa, jotka saavat selkpiimme karmimaan. Ensimmäisenä näemme tyhjän parkkihallin, jossa vain yksi ihminen kävelee hitaasti autolleen. Yhtäkkiä ruudun ylittää jokin nopea ja viuhahtava, joka saa kaikkien autojen hälytykset soimaan. Kamalaa!

Seuraavana näemme tyhjästä ilmestyneen auton. Risteyksessä aivan tyhjästä ilmestyy auto, joka ei aikaisemmin ollut siinä. Emme ymmärrä, mistä tämä auto oikein tuli. Kolmantena näemme yhtäkkiä tielle ilmestyneen ihmisen. Rekka näyttää väistävän jotain, mutta kun näemme, mitä ruudulle ilmestyy, emme voi olla vetämättä kasvojamme kauhuissamme ruudusta poispäin.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Seuraavana näemme vielä kaksi kaamivaa tapahtumaa, jotka sinun tulisi nähdä omin silmin videolta. Katso, mitä tässä tapahtuu! Kannattaa pitää valot päällä.

Katso kaamiva video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun