5 pentua kokevat ruohon tassujensa kanssa ensimmäistä kertaa elämässään – ihana video!

Kaikki tietävät sen, kuinka ihania koirat ovat ja kuinka suloisia etenkin koiranpennut voivat olla. Koiranpennut ovat pirteitä otuksia, jotka ihmettelevät maailmaa sydämensä pohjasta. Ne ovat uteliaita ja ihania energiapalloja, joilla riittää energiaa ihan kaikille. Tällä kertaa näemme korillisen pentuja, jotka näkevät ruohoa ensimmäistä kertaa.

On melkoisen hienoa nähdä koiranpennun kasvavan pienestä pennusta aikuiseksi. Niiden kehittymisen katsominen on hyvin mielenkiintoista ja palkitsevaa seurattavaa. Tällä alla olevalla ihanalla videolla näemme 5 koiranpentua, joiden äiti pelastettiin huonoista olosuhteista. Nyt sen pennut pääsevät kokemaan ruohon tassujensa alla ensimmäistä kertaa elämässään.

Tällä videolla näemme 5 ihanaa pientä koiraa korissa. Ne ovat valmiita juoksentelemaan! Niiden omistaja laskee ne ruoholle yksi kerrallaan ja niiden ilmeet ovat näkemisen arvoisia, sillä ne eivät edes tiedä, mitä tehdä itsensä kanssa tuntiessaan tämän hassun tunteen tassujensa alla. Pari niistä yrittää jopa syödä nurmikkoa, mikä on hyvin luonnollista koirille.

- ILMOITUS -


Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun