5 supervoimat omaavaa ihmistä – katso ällistyttävä video!

Monet ovat katsoneet kuuluisia supersankarielokuvia, kuten Superman, Batman, Kissanainen, Wonder Woman ja monia muita. Nämä supersankarit omaavat omituisia lahjoja, joita he käyttävät pelastaakseen maailman. Tällä videolla näemme 5 oikean elämän supersankaria.

Tämä kuulostaa niin uskomattomalta, että emme edes voi uskoa omia silmiämme. Nämä videot saattavat tietysti olla aivan näyteltyjä tai vaikka tietokoneellakin tehtyjä, mutta ne kaikki näyttävät kuitenkin aidoilta. Olemme siis hyvin ymmällämme ja ihmettelemme, että mitä tässä oikein tapahtuu.

Ensimmäisenä tällä alla olevalla videolla näemme supermiehen. Hän kävelee kadulla ihmetellen käsistään tulevaa sinistä valoa, jonka jälkeen hän katoaa liikkuvan bussin taakse. Sitten näemme telepaattista voimaa käyttävän thaimaalaisen naisen, joka nostaa miehet ilmaan pelkällä käden liikkeellään. Näemme jopa oikean elämän Flashin!

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Uskotko sinä, että tämä video on tosi? Onko supervoimia oikeasti olemassa, vai tapahtuuko tässä linssiin viilaamista? Toimitus ainakin haluaisi uskoa, että joukossamme on Supermies ja Flash!

Katso ällistyttävä video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun