Lähde:Youtube

8-vuotias taikuri päihittää kaikki aikuisetkin! Nämä temput ovat ehtaa taikuutta!

Suomessakin katsottu sarja Britain’s Got Talent on saanut hyvin suuren suosion maailmalla, eikä ihme, nimittäin siellä näemme mitä uskomattomimpia esityksiä.

Lavalla nähdään usein tanssijoita, laulajia ja sirkustaiteilijoita, mutta tämä 8-vuotias taikuri vetää vertoja aivan kenelle tahansa. 8 vuotta vanha Issy Simpson on taikuri. Hän sanoo, että haluaa olla kuin Hermione Granger Harry Potterista, ja näyttää siltä, että hän onkin!

Issy kävelee lavalle ja tuo laatikon tuomarien eteen. Issy antaa kirjan 3 tuomarille, ja pyytää tarkistamaan, että jokainen kirja ja kirjan sivu ovat erilaisia. Tuomarit tekevät, kuten taikuri pyytää. Tällä välin Issy pyytää Simonia nostamaan juuri kantamansa pienen pahvilaatikon lattialle. Simon nousee tottelevaisesti tuolistaan ja ottaa laatikosta kiinni, mutta laatikko ei nouse. Simon ja David eivät yhdessäkään sa laatikkoa siirrettyä.

- ILMOITUS -


Issy pyytää miehiä istumaan alas ja ojentaa Simonilel korttipakan. Hän pyytää Simonia valitsemaan minkä tahansa kortin. Nyt Issy pyytää Simonia valitsemaan minkä tahansa tuomarien kirjoista, jolloin Simon valitsee Alician kirjan. Issy pyytää seuraavaksi häntä valitsemaan minkä tahansa sivun kirjasta. Hän valitsee sivun 77. Alician tehtävä on seuraavaksi valita mikä tahansa sana kyseiseltä sivulta.

Loput sinun tulee katsoa alla olevalta videolta!

https://www.youtube.com/watch?v=GrbsHoydkD0

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun