Lähde:Youtube


90-vuotias nainen saa tuomareilta Kultaisen Summerin – melkoinen esitys!

America’s Got Talenti on televisiosarja, jossa ihmiset saavat esittää erilaisia taitojaan aina komediasta laulamiseen, tanssimiseen ja taikuuteen. Tässä ohjelmassa voimme nähdä vaikka minkälaisia esityksiä, koomisia ja uskomattoman taitaviakin esityksiä. Tällä kertaa näemme jotain ainutlaatuista.

Niinhän sitä sanotaan, että olet vain niin vanha, kuin miltä sinusta tuntuu! Tällä kertaa tapaamme Hawajilta kotoisin olevan 90-vuotiaan naisen, joka aloitti tanssijan uransa jo 1900-luvun alkupuolella. Hän sanoo, että hän halusi kuitenkin tulla America’s Got Talentiin, koska hänestä ei ikinä nuorena neitona tullut staraa.

Tämä 90-vuotias nainen yllättääkin kaikki esityksellään, nimittäin hän on melkoisen rohkea ja repäisee lavalla melkoisen burlesque esityksen. Tuomaristo ja yleisö ovat hyvin kannustavia ja nainen on jopa niin onnekas, että saa esityksellään tuomaristolta Kultaisen Summerin.

- ILMOITUS -


Nainen on todellakin hyvin innoissaan tästä, niin kuin kuka tahansa olisi. Emme voi olla ihastelematta naisen upeaa esitystä!

Katso uskomaton esitys alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun