Lähde:Youtube

LÄHDEYouTube

Äly hoi! – Näin kulkee härkä hieman erikoisemmassa henkilöautossa

Kaikkea sitä elämässä näkee, kun vanhaksi elää.

Maailmassa tapahtuu kummallisia asioita jatkuvasti ja onneksemme saammekin katsella niitä, koska ihmiset kuvaavat näkemäänsä ja jakavat sosiaalisessa mediassa, kuten YouTubessa.

Kameroille tarttuu usein erikoista ja kysymyksiä herättävää materiaalia, kuten tällä kertaa. Matkaaja nimittäin onnistui kuvaamaan kummallisen tilanteen valtatiellä Nebraskassa Yhdysvavalloissa.

Suurikokoista härkää nimittäin kuljetettiin valtatiellä auton kyydissä. Härän kuljettamisessa ei normaalisti ole sen ihmeempää uutisoitavaa, paitsi tällä kertaa. Kuljetusauto oli nimittäin henkilöauto, jota oli muokattu sellaiseksi, että siinä pystyy hädin tuskin kuljettamaan härkää.

- ILMOITUS -


Videon kuvannut henkilö kirjoittaa, että he olivat ajamassa valtatiellä tapaamaan sukulaisiaan, kunnes heidän eteensä ilmestyi kyseinen härkää kuljettanut auto. Tämän jälkeen perhe ajoi seuraavasta risteyksestä sivuun, jotta he pystyivät kuvaamaan oudon kuljetuksen.

Kun auto kulkee kuvaajan ohi, lähtevät he vielä seuraamaan härkää kuljettanutta autoa kuvaten itse kohdetta. Katso alla oleva video, niin näet, miltä kummallinen kuljetuskokonaisuus näytti.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun